Ανακαίνιση ξενοδοχείων – ξενώνα

Η εμπειρία της εταιρείας στην ανακαίνιση και την κατασκευή ενός ξενοδοχείου είναι εδώ για να σας προσφέρει λύσεις. Η καινοτομία στο σχεδιασμό της ανακαίνισης ξενοδοχείων σε συνδυασμό με out of the box λύσεις είναι στη φιλοσοφία μας.

Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων της εταιρείας αναλαμβάνουν να επανασχεδιάσουν τους χώρους και να προτείνουν έξυπνες τροποποιήσεις υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους για την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων και την δημιουργία ενός φιλόξενου και άνετου χώρου διαμονής.

Αναλαμβάνουμε από την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών και εγκρίσεων έως και την κατασκευή – ανακαίνιση του ξενοδοχείου.

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση κτιριακών εγκαταστάσεων ή τμημάτων του τουριστικού καταλύματος καθώς επίσης την ανακαίνιση ολόκληρου του ξενοδοχειακού καταλύματος ή τμημάτων του (αίθουσα πρωινού, κεντρικό μπαρ, εστιατόριο, δωμάτια του καταλύματος, χώρους υποδοχής, προσόψεις κτιρίων και περιβάλλοντα χώρου). Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.