Ειδικές τεχνικές επενδύσεων

Κατασκευή ξύλινων στεγών

Οι στέγες είναι κατασκευές, που αποτελούνται από επικλινή μη βατά επίπεδα για την ταχύτερη απομάκρυνση των νερών της βροχής και κυρίως των χιονιών. Επίσης, και για να περιορίζονται οι κίνδυνοι να περάσει το νερό, ή έστω ή υγρασία, μέσα στα κτήρια.

Προστασία επιφανειών

Με απλές και εύκολες εφαρμογές μπορούμε να βελτιώσουμε την εμφάνιση και ταυτόχρονα να παρατείνουμε το χρόνο ζωής ορισμένων επιφανειών (πέτρινες, μαρμάρινες, βαμμένες επιφάνειες κλπ.)

Βιομηχανικά αντιολισθηρά δάπεδα

Τα βιομηχανικά δάπεδα είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις χρήσης και λειτουργίας τους σε βιομηχανικούς και όχι μόνο χώρους. Τα αντιολισθηρά δάπεδα εφαρμόζονται στα καταστρώματα των πλοίων και κυρίως στους διαδρόμους, για την αποτροπή τραυματισμών και ζημιών από ολίσθηση.

Ειδικές στεγανοποιήσεις- μόνωση ταράτσας και εσωτερικού χώρου

Η στεγανοποίηση είναι μία εργασία που γίνεται για να λύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν, από την εισροή του νερού. Στόχος είναι να κρατήσουμε τα νερά έξω από την κατασκευή (π.χ. στεγανοποίηση ταράτσας, υπογείου, δώματος, τοίχου κλπ.).

Εξελιγμένες στεγανοποιήσεις σε δεξαμενές, πισίνες, λιμνοδεξαμενές
κατασκευή στέγαστρων και στεγώνΆλλες πάλι φορές ο στόχος είναι να κρατήσουμε το νερό μέσα στην κατασκευή π.χ. πισίνα, δεξαμενή, υδατόπυργος κλπ.

 

  • Αδιατάραχτη κοπή σκυροδέματος και ενίσχυση φέροντος οργανισμού.