Ολοκληρωμένες Κατασκευαστικές λύσεις

Ανακαινίσεις κατοικιών/ διαμερισμάτων/ ξενοδοχείων

Η ανακαίνιση είναι μια σημαντική επένδυση με μακροπρόθεσμο όφελος για τους ιδιοκτήτες. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, μια ανακαίνιση είναι μια ιδιαίτερα οικονομική επιλογή, με πολλά πλεονεκτήματα. Η RECONS σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε οικονομικά πακέτα ανακαίνισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και το ποσό τις επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει.

Ανακαίνιση ξενοδοχείων – ξενώνα

Η εμπειρία της εταιρείας στην ανακαίνιση και την κατασκευή ενός ξενοδοχείου είναι εδώ για να σας προσφέρει λύσεις. Η καινοτομία στο σχεδιασμό της ανακαίνισης ξενοδοχείων σε συνδυασμό με out of the box λύσεις είναι στη φιλοσοφία μας. Αναλαμβάνουμε από την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών και εγκρίσεων έως και την κατασκευή – ανακαίνιση του ξενοδοχείου.

Εργασίες αποκατάστασης ιστορικών και διατηρητέων κτηρίων

Αποκατάσταση είναι η επαναφορά του κτιρίου στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή η απομάκρυνση στοιχείων που αλλοιώνουν τη μορφή του κτιρίου. Η εταιρεία μας, διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο προσωπικό, είναι σε θέση να αναλάβει αποκαταστάσεις και ενισχύσεις διατηρητέων κτιρίων, πάντα με σεβασμό στην αρχιτεκτονική κληρονομιά μας.

Ανακαινίσεις επαγγελματικών ακινήτων

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου με βάση την τεχνογνωσία και την εμπειρία των δεκάδων ανακαινίσεων διαφόρων καταστημάτων και γραφείων σε όλη την Ελλάδα. Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων της της εταιρείας επανασχεδιάζουν τους χώρους και προτείνουν έξυπνες τροποποιήσεις υψηλής αισθητικής και χαμηλού κόστους για την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων των επαγγελματικών χώρων.

Ανακατασκευή παλαιών κατοικιών ή αποπεράτωση ημιτελών ακίνητων

Η αναπαλαίωση σπιτιών ανήκει σε μια “ιδιαίτερη κατηγορία” ανακαίνισης. Είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, γι’ αυτό και πρέπει να γίνετε από έμπειρους μηχανικούς και συνεργεία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακατασκευή κατοικιών από οποιοδήποτε στάδιο εσείς επιθυμείτε. Βασιστείτε στην ποιότητα των κατασκευών μας μέσω των εξειδικευμένων συνεργείων μας, καθώς και τις ιδέες μας για λύσεις, τόσο σε τεχνικό όσο και σε διακοσμητικό επίπεδο.

Εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης ακινήτου

Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου είναι το σύνολο των επεμβάσεων που γίνονται με σκοπό την μείωση των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου για θέρμανση και ψύξη.

Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό του πελάτη την διεκπεραίωση της ενεργειακής αναβάθμισης από το στάδιο της προετοιμασίας και την κατάθεση του φακέλου για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, μέχρι και την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών και την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού.

  • Αποτύπωση κτιρίου που πρόκειται να αναβαθμιστεί ενεργειακά
  • Ενεργειακή μελέτη του κτιρίου
  • Παρουσίαση των απαιτούμενων ενεργειακών επεμβάσεων
  • Κοστολόγηση των ενεργειακών επεμβάσεων
  • Υλοποίηση ενεργειακής αναβάθμισης
  • Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού για το κτίριο.


Τα κριτήρια συμμετοχής στο Νέο Εξοικονομώ είναι τα εξής:

  • Το κτίριο θα πρέπει να έχει νόμιμη άδεια
  • Το ενεργειακό πιστοποιητικό να είναι κατηγορίας Δ και χαμηλότερης
  • Το προσωπικό και οικογενειακό εισόδημα


Διακόσμηση εσωτερικών χώρων

Οι διακοσμητές της εταιρείας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάθε πρόβλημα που θα συναντήσετε στη μορφοποίηση των χώρων, την επιλογή των υλικών και τη διακόσμηση ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Από τη διαμόρφωση του χώρου, τις ειδικές κατασκευές, το φωτισμό μέχρι τις λεπτομέρειες όπως οι πρίζες, τα πόμολα και ότι άλλο χρειάζεται ο χώρος, για να αποκτήσει το ύφος που σας ταιριάζει.